Om oss

Både Therese og Svava har jobbet som terapeuter og kursholdere lenge, men det er først nå at de slår seg sammen som en enhet og kaller seg for "Par i hjerter".

Begge synes at de har verdens mest givende jobb. De heier på hverandre og gjør alt de kan for at de som krysser deres vei føler seg verdifulle og øker selvfølelsen.

EQ terapi

Ofte kan det være fint å prate om det vonde, men det er ikke alltid nok. Vi bærer alle på sår og vonde minner som påvirker oss. Sårene våre og minnene kan føre til at vi ikke tør å bygge nære relasjoner i frykt for å bli såret igjen. Minnene om å bli avvist kan føre til at vi bærer på masker og verneskjold.

Vi har alle forskjellige mekanismer for å beskytte oss. Vi har trengt disse beskyttelsene for å overleve, men etterhvert blir beskyttelsene til hindringer. Hindringer som stopper oss i å oppleve vårt potensiale.
Med EQ terapi jobber vi med underbevisstheten. 
Den som får terapi lukker øynene og kjenner etter hvordan det føles i kroppen.

Underbevisstheten snakker gjennom kroppen. Har du en klump i magen, er det vanskelig å trekke pusten helt ned i magen, føles kroppen stiv eller delt?
Hva prøver kroppen din å fortelle deg?

Terapien går i dybden på hva den klumpen i magen og stivheten i kroppen handler om. Som oftest handler det om noe som skjedde i barndommen eller en opplevelse kroppen opplevde som traumatisk.

Når kroppen får uttrykt seg og følelsene knyttet til minnet blir forløst blir det mer plass til trygghet, ro og kjærlighet.
EQ terapi jobber med å forløse gamle følelser så det blir mer plass til at du kan være deg.

En til en terapi

Det kommer en periode i alles liv når man får behovet for å rydde opp i gammel bagasje. Enten stopper kroppen oss med en utbrenthet eller vi får en dyp krise. Dette er helt normalt og pleier å skje når vi er rundt 40 år.

Kroppen og sjelen vil ikke lenger leve for andre, den vil leve for seg selv. Ofte kan dette oppleves overveldende og da er det godt å få EQ terapi så det blir lettere å få kontakt med underbevisstheten.

Underbevisstheten styrer alt du gjør automatisk uten å tenke deg om. Her kan det ligge feil programmeringer som hindrer deg i å leve ditt liv.

Bestill terapi

Parterapi

I par-relasjoner får vi virkelig testet oss selv. Par relasjoner kan gjøre oss sterkere eller bryte oss ned. En par-relasjon fungerer ofte som en spiral, hvis den er destruktiv så vil den dra dere mer og mer ned og få frem det verste i begge.

Er dere gode mot hverandre vil spiralen gjøre dere sterkere og sterkere sammen og det blir lett å være kjærlige mot hverandre.Nøkkelen er å få snudd denne spiralen.

Bestill par terapi

Terapi med barn

Svava og Therese har lang og god erfaring med barn og unge i terapi, men for at det skal fungere så trenger barnet og ungdommen å ønske terapi selv.

Ofte så bærer barn og unge på et traume som hindrer dem i å sosialisere og utvikle seg. Det er viktig å få ryddet vekk traumene så barnet slipper å bære på det og hindre at traumene skaper unødvendige følgefeil.

 

Terapi med barn og ungdom - 60 minutter - 1200,-

Bestill terapi

Ta kontakt

Svava 92 64 82 79  [email protected]

Therese 99 37 52 73 [email protected]